MR

De Medezeggenschapsraad (MR) heeft een belangrijke functie in de school. Als lid oefen je invloed uit op het beleid van de school. Lid zijn van de MR maakt het mogelijk om op te komen voor de belangen van leerlingen, ouders en leerkrachten. Samen met de school kan een MR-lid bijdragen aan de kwaliteit van het onderwijs. Ik ben blij dat ik daar mijn bijdrage aan mag leveren als een van de drie vertegenwoordigers namens de ouders van PCB De Wegwijzer.
Ik ben sinds september 2016 lid van de MR en vanaf dit schooljaar heb ik het voorzitterschap overgenomen van Robin van Esch.
Graag stel ik me hierbij verder aan u/je voor:
Mijn naam is Carola van Staveren, 37 jaar en samen met John van Donkersgoed trotse ouders van Florian van 8 (groep 5) en Daphne van 5 (groep 2/3). Ik werk als directiesecretaresse bij Rabobank en ondersteun hierbij de directievoorzitter en het management team.
Meedenken doe ik graag en hoop verder met mijn positief kritische blik de leerlingen, ouders en leraren van De Wegwijzer hiermee van dienst te kunnen zijn. Spreek me gerust aan op het schoolplein als er vragen zijn, of stuur een mail naar mrwegwijzerputten@gmail.com.
Zodra de nieuwe website van de school online is, hopen we u namens de MR ook verder te kunnen informeren over de agenda van onze vergaderingen en de verslagen ervan.

Mijn naam is Paul Ammerlaan; 43 jaar, getrouwd met Jessica en vader van Max (groep 5) en Sem (groep 2). Sinds dit schooljaar ben ik lid van de MR
Ik vind het belangrijk dat ouders meedenken over het beleid van de school en meekijken naar de kwaliteit van het onderwijs en het welzijn van iedereen die dagelijks naar onze school komt. 
Bovendien vind ik het gewoon leuk om meer betrokken te zijn bij de school van m'n kinderen.
In het dagelijks leven werk ik als programmamanager bij ProRail; in mijn vrije tijd ga ik graag de natuur in of ben ik lekker aan het sporten.
Mochten jullie vragen, suggesties of opmerkingen hebben zoek ons dan vooral op. Op het schoolplein of via: mrwegwijzerputten@gmail.com
 
Hallo, mijn naam is Freerk Lap, 39 jaartjes jong. Sinds Augustus 2017 ben ik lid van de MR van de Wegwijzer. Ook neem ik deel aan de GMR vergaderingen. Leerzaam, interessant en leuk om op deze manier het schoolteam maar ook de bestuurders te leren kennen en mee te mogen denken in processen.
Ik ben werkzaam bij PITSTOP in Amersfoort. Daar begeleid ik jong volwassenen in de stap naar zelfstandigheid, opleiding/arbeid en vooral (weer) een toekomst en geluk.
Mocht jij/u vragen of opmerkingen hebben die wellicht bij de MR op tafel horen, ik ben vaak in de ochtend op het schoolplein te vinden als ik onze drie kinderen naar school breng.
Mvg Freerk